Vlog #107 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #107

Vlog #107: Een vliegende start. Fijn om iedereen weer uitgerust te zien. En met alle dossiers die er zijn is het ook weer hard werken en veel lezen!

Een ALV met bestuur en leden was direct interessant. Terugkijken op 2023, resultaten en plannen. Maar ook vooruitkijken. Taken en verantwoordelijkheden en de actualiteit in de fractie. Leden zijn heel belangrijk! En als je lid wilt worden? Meld je gerust!

In dit vlog geef ik je meer info over de ALV en de afgelopen week. Plus de agenda voor de komende!

Deze week gaat het dus over

Bezuinigen. Tot aan juli zijn we daar mee bezig. Dus misschien wil jij daar ook over meepraten? Dat kan nog op 25 mei op de Markt en op 30 mei tijdens het eten in het gemeentehuis. Wees welkom!

In het ballaststenen dossier zaten best wel wat fouten. Ik benoemde de zorgen van de inwoners en vroeg de wethouder om snelheid. Luister naar zijn antwoord.

En de raadsvergadering was meer dan interessant. Een procedurefout, een motie met verbazende voorstellen en twee sympathieke moties waarvan er slechts één het haalde. Kijk dit vlog!

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in 3 minuten de politieke week over en in Apeldoorn. Deel 107.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.