Vlog #108 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #108

Vlog #108: Drie keer… drie keer moest ik deze week ‘de media’ te woord staan. En voor een media junky als ik is dat een feestje hoor. Zelf werkte ik jaren bij Omroep Gelderland én RTV Apeldoorn.

Was het dan zo interessant dat dat nodig was? Ja. We hebben het over grote en impactvolle ontwikkelingen in de Gemeente Apeldoorn, voor de lange termijn. Over veel geld en dat juist ook in een periode dat we ook over bezuinigingen praten met elkaar. Dilemma na dilemma.

Maar dat is natuurlijk ook de taak van de politiek. Om afwegingen te maken in moeilijke situaties.

Deze week gaat het dus over

De nieuwe brandweerkazerne. Plus! Dus groter en eigenlijk op weg om een veiligheidscentrum te worden. Met ook de veiligheidsregio aan boord en zelfs nog meer huurders. Groot en duur, al hebben we als raad ook meegeholpen het verlanglijstje samen te stellen. Zijn we niet te ambitieus meldde ik op basis van het prijskaartje…

Verder was de start van een nieuw seizoen Jongerenraad Apeldoorn. Altijd een feest om het gesprek met ze te voeren. Ook als jezelf steevast bij de oudjes hoort…

En wat ik graag aan je mee wil geven, niet politiek, wel belangrijk: de actie ‘Vakantiegeld samen delen’. Kijk op hun website. Een belangrijk initiatief voor de kwetsbare medemens.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in 3 minuten de politieke week over en in Apeldoorn. Deel 108.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.