En actie!

Het wordt nu best spannend. Het einde van januari nadert en de verkiezingen van 16 maart komen snel dichterbij. In tijden dat ook fractiewerk en voorbereiden van PMA’s en vergaderingen doorgaan. En dan hoef ik nog niet eens de woordvoering voor mijn rekening te nemen. Respect voor mijn collega’s van het CDA.

Vandaag had ik de mogelijkheid om een campagnefilm op te nemen. Heerlijk vind ik dat. Daar waar anderen bij het spreken in het openbaar, of het spreken voor een groep, misschien zelfs voor een camera, het liefst in een hoekje wegkruipen… Ik voel me een halve verslaggever of presentator en vertel met verve mijn verhaal. Over onze wijk, de stad, haar dorpen en mijn inzet daarbij.

Op dat moment voel ik me al een heel klein beetje volksvertegenwoordiger. Blij dat ik misschien straks de stem mag zijn van al die mensen die hun vertrouwen geven aan het CDA. En misschien zelfs specifieker aan de nummer vier van het CDA. Hans van Gerrevink.

Een kleine preview van de beelden vanmiddag maakte mij al enthousiast. Ik verheug me nu al op de gemonteerde versie. En die deel ik natuurlijk ook met u.

Druk overleg over de techniek
Met de ogen dicht…

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.