146x dankbaar

Dankbaar en gemotiveerd

Gisteren publiceerde de gemeente Apeldoorn de volledige uitslagen van de verkiezingen. Dat was verrassend, want ik ging er van uit dat deze pas maandag 21 maart bij de vaststelling zouden worden gepubliceerd. Wat ben ik dankbaar dat 146 mensen in de gemeente hun vertrouwen in mij uitspraken.

dankbaar
146x bedankt

Tijdens de verkiezingsdag heb ik ervaren wat een cadeau het is om een stem te ontvangen. Ik wil dan ook niets liever dan iedereen persoonlijk bedanken, maar dat kan helaas niet.

Je zult wellicht zeggen. 146 stemmen is toch niet veel? Meer dan 68.000 kiezers brachten hun stem uit. Ik snap je. Maar als je – zoals ik – volledig nieuw bent in de politiek, een kans krijgt op de lijst op nummer 4 en dan al 146 keer wordt aangekruist op het formulier mag je trots zijn. Trots en dankbaar.

Gemotiveerd

En ik ben gemotiveerd. Ik wil de 146 mensen die mij hebben gevonden vasthouden. Uitbreiden. Naar een grotere groep. Ik droom dat die 146 allemaal één of twee mensen over mij vertellen. Ze wijzen op de website, de facebook-pagina of de insta- en twitter account. Om me beter te leren kennen, te zien wat ik nu wel kan doen voor het CDA in Apeldoorn en wat dat bijdraagt aan de gemeente.

‘spread-the-word’

Ofwel: ‘zegt-het-voort’. Allereerst om iedereen duidelijk te maken hoe dankbaar ik ben voor de stemmen die ik kreeg. Daarnaast om te laten zien dat ik hard aan het werk ga voor de punten waar ik voor sta. En tenslotte om zichtbaar te zijn voor de toekomst en de 146 bedankjes te kunnen uitbreiden naar meer. Ik verheug me er al op.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.