Gemeentepolitiek in minder dan 2 minuten – Vlog #6

Gemeentepolitiek in minder dan 2 minuten – Vlog #6

Het wordt drukker met de week. We komen er lekker in. Er stond weer veel op de agenda. In Apeldoorn, met Apeldoorn, voor Apeldoorn. Plus de vlog!

En inmiddels mijn 6e vlog! Elke week een vlog van minder dan 2 minuten over de afgelopen en komende week. Zo blijf je bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het over

De voorbereiding en uitvoering van de politieke markt. Een boete die ik kreeg, terwijl ik niet wist dat ik iets fout had gedaan. Preventie als speerpunt van het CDA Apeldoorn en de activiteiten in de week die er nog aan komt. Weer zo’n volle week.

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in minder dan 2 minuten: de politieke week in Apeldoorn. Deel 6

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.