Vlog #17: Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #17

Een week van bezinning. Maar met vlog. Wel even rust. Maar die is relatief hoor. Ondanks dat ik geen afspraken heb gehad. Heb ik die wel gemaakt. Een vervolg met het IVN, een verzoek voor een bezoek aan een veehouderij. Koffie met een reageerder op mijn blog. Voorbereiden van een werkbezoek met de fractie eind september.

En de komende week is dan wel weer goed gevuld. Overvol eigenlijk. Dus kijk vlog nummer 17.

Zo blijf je ook deze week weer bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het over

Jullie reacties op mijn blog ‘Deze boer is te snel’ van afgelopen week. Meer dan 400 lezers!

En de hectiek in Apeldoorn op het tijdelijk verblijf van 150 asielzoekers in twee sporthallen in Apeldoorn.

Maar vooral over de drukke week die voor mij ligt. Maandag, dinsdag en woensdagavond op pad. En donderdag en vrijdag met alle leden van de fracties. Wat we gaan doen? Kijk mijn korte vlog en je weet het.

En als je er toch bent. Like dan ook even één van de socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom.

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten: mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 17.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.