Vlog #18: Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #18

Na een week van rust volgt ineens een week van drukte… Alle avonden op stap en een 2-daagse training van de Gemeente Apeldoorn. Vergaderd, geleerd en een bezoek aan de gemeentewerf.

En de komende week starten we echt! Fractieoverleg én PMA. Met een aantal volle agenda’s. Maar kijk eerst vlog 18.

Zo blijf je ook deze week weer bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het over

De social media pagina’s van het lokale CDA Apeldoorn, wat gebeurt er de komende jaren bij het van der Valk hotel aan de A50 en wat leerden we met en van elkaar op de donderdag en vrijdag.

De agenda van de PMA voor donderdag die we voorbereiden kun je zelf bekijken op de website van de gemeente Apeldoorn.

En als je er toch bent. Like dan ook even één van de socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom.

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten: mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 18.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.