Vlog #19: Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #19

We zijn weer begonnen hoor! Kijk en luister hoe de eerste echte politieke week van 2022-2023 is geweest.

Een historische week. Zo kon je al lezen op de website van het CDA Apeldoorn. En al het andere vertel ik je in vlog 19!

Zo blijf je ook deze week weer bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het over

Een fractievergadering waarin we een wethouder op bezoek hadden. En de wijze waarop de PMA’s zijn verlopen. Je kunt ze terugkijken op de website van de gemeente Apeldoorn.

En vandaag is de Zero Waste Week begonnen met een spetterende openingsdag op New Tech Park en het Zwitsal terrein. Als je nog niet geweest bent ga de komende week ergens een dag. Of help mee. Alle info vind je hier. Of op de socials van de Zero Waste Week Apeldoorn.

En als je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten: mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 19.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.