Vlog #20: Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #20

Het was weer een prima bezette week. Als fractie van het CDA Apeldoorn zijn we als team steeds beter op elkaar ingespeeld. Dus ook afgelopen maandag zaten we bij elkaar. Waarover? Dat vertel ik je dus in vlog 20!

Zo blijf je ook deze week weer bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het over

Ons bezoek aan een ondernemer waarover we als CDA Apeldoorn al schreven op de website en in dit blog, we bereidden moties voor die in de raad aan bod zouden komen. En we dienden – tussendoor – nog even wat schriftelijke vragen in. Daar kom ik deze week nog op terug in een blog.

We vierden de “Dag van de Democratie” met de jongerenraad, en we deden mee aan de Zero Waste Week met de World Clean Up Day. Wat een berg engelse namen toch.

En volgende week? Dat kun je allemaal horen en zien in de korte vlog!

En nu je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten: mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 20.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.