Vlog #23 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #23

Het was de week van Remkes. Al komt die niet in mijn vlog voor. Alles in Den Haag draaide om die woensdagmiddag 13.00 uur. En ook voor onze Veluwe in de gemeente Apeldoorn is het rapport belangrijk. En ondanks dat iedereen enthousiast is, lijkt er niet heel veel echt nieuws in te staan, anders dan de vijf-tot-zeshonderd piekbelasters die snel moeten worden gereduceerd.

Het is vooral de toon die Remkes in het rapport goed weet te verwoorden. Richting alle partijen. En die is belangrijk. Mooi dat daardoor partijen elkaar weer weten te vinden. Ik hoop dat dat zo blijft.

Lokaal staan er andere dingen op de agenda. Daarom maak ik ook dit vlog voor jou. Want elke week maak ik dingen mee die de moeite waard zijn om te delen. Het helpt als jij dit ook deelt. Alvast bedankt.

Veel draaide om de begroting. De MPB, wil je weten waar dat voor staat? Kijk mijn vlog en je weet het. Zo blijf je ook deze week weer bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Drie dagen vergaderen over de begroting. De MPB. Maandag, dinsdag en vrijdag. De andere dagen waren ook goed gevuld met politieke afspraken.

Ik mocht donderdag wat vinden over de lokatie en het onderzoek naar de nieuwe brandweerkazerne die in 2026 in het hart van Apeldoorn moet staan. Wil je weten waar? Kijk mijn vlog.

En wat ik volgende week doe? Die lijst is lang. Dat kun je allemaal horen en zien in de korte vlog! En nu je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 23.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.