Vlog #24 – Gemeentepolitiek in 4 minuten

Gemeentepolitiek in 4 minuten – Vlog #24

Een volle week in deze vlog, waarin ik zelfs niet eens de tijd kon vinden voor het schrijven van een korte blog. Terwijl er zo veel te vertellen was.

Het blog had kunnen gaan over Zero Waste Apeldoorn, waarin Tiphaine Bresser en Eefje de groot hartstochtelijk werken aan alweer de volgende Zero Waste Week van 2023. Deze week namen ze de gemeenteraad mee in hun levensstijl. Want dat is het. Leven met de 5 R’en in je leven. Lees hier welke dat zijn.

Ik had ook een blog kunnen schrijven over het CVD, of AGOVV. Belangrijke waarden voor Apeldoorn. De een brandnieuw, de ander al meer dan 100 jaar onderdeel van de gemeente.

Maar gelukkig post ik her en der wat op de socials. Volg die gerust. Ook in tijden als er even geen blog wordt geschreven. De vlog die maak ik altijd. Elke zondag een samenvatting van de week ervoor en de agenda met een kijkje vooruit.

Zo blijf je ook deze week weer bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Alle bezoeken die ik ‘s avonds heb gebracht aan belangrijke evenementen of onderwerpen in de gemeente Apeldoorn. Het zijn er teveel om op te noemen, dus kijk dit kort vlog om alles te weten te komen. Ik had er zelfs vier (!) minuten voor nodig deze week.

Luister wat het CDA Apeldoorn vindt van stikstof ruilen. Hoe we dat binnen de gemeente doen.

En wat ik volgende week doe? Dat kun je allemaal horen en zien in de korte vlog! En nu je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 4 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 24.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.