Vlog #25 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #25

Het was opnieuw een week over geld. Het gaat nergens anders meer over… ; ). Want met de fractie legden we de laatste hand aan de begrotingsbehandeling op donderdag. Je las het ook al in mijn blog van afgelopen week.

Maar ik was ook op bezoek. In Beemte-Broekland. Omdat daar een nieuwe gebiedsvisie moet worden ontwikkeld. Na Ruud en Antoinet Vossebeld, was ik nu op bezoek bij de familie van Sander van Essen. Om het verschil ook te kunnen zien tussen gewassenteelt en een melkveebedrijf.

Ik schrijf daar volgende week een blog over.

Zo blijf je ook deze week weer bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Wat we met het CDA Apeldoorn wilden bereiken op de behandeling van de begroting op donderdag.

Maar ook over het werkbezoek dat ik samen met de verantwoordelijk ambtenaar van de gemeente voor de gebiedsvisie bracht aan Beemte Broekland.

En over mijn vrije avonden en vrij tijd. Ik krijg steeds meer vragen van mensen of ik het allemaal wel red. Of ik wel eens thuis ben. Luister en kijk hoe ik dat heb geregeld!

En wat ik volgende week doe? Dat kun je allemaal horen en zien in de korte vlog! En nu je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 25.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.