Vlog #26 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #26

Het is gelukt! Weer eens een weekje onder de 3 minuten qua vlog. Vorige week had ik net wat extra nodig. Deze week maak ik dat goed. Voor iedereen die net geen 3 minuten kon volhouden.

De reden is natuurlijk de vakantie. Maar ik zit niet stil! Mijn eerste baan bij Monuta kost tijd en aandacht in Nederland én Duitsland. Maar we doen ook ‘gewone’ politiek dingen. Dus kijk vlog #26. Een half jaar lang al, elke week op zondag.

Zo blijf je ook deze week weer bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De fractie over moties en amendementen.

Een mini-reunie! Wil je weten hoe dat ontstond? Kijk en ik vertel het je.

En over mijn 53ste verjaardag. Gevierd met het gezin. Beter kan niet. En we bezochten een ander land.

En wat ik volgende week doe? Dat kun je allemaal horen en zien in de korte vlog! En nu je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in minder dan 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 26.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.