Vlog #27 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #27

De vakantie zit er weer op en dat heb ik geweten ook. In de nog steeds gaande zijnde behandeling van de begroting vliegen de mails van andere partijen je om de oren, inclusief de reacties op elkaar. Mooi om te zien hoe druk iedereen beter is met een financieel gezond Apeldoorn.

Ik had dus weer een volle week. Samen met de fractie de algemene beschouwing voorbereiden. Elke partij mag in 5 minuten haar visie geven op de begroting die voorligt. Zo weet je een beetje wie welke onderwerpen belangrijk vindt.

Maar we hadden meer. Dus kijk deze dikke 3 minuten mee en je weet alles. En als je je afvraagt waarom ik er een beetje minder uit zie… een griepje…

Zo blijf je ook deze week weer bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De algemene beschouwingen. Is het vuurwerk geworden?

De ontwikkelingen van de Oranjerie. Ik was er toch niet bij. Wil je weten waarom? Kijk en ik vertel het je.

En over het CDA-congres. Waarmee ik samen met de fractie het RTL-journaal haalde toen deze foto werd gemaakt (zie RTL Nieuws, half 8, 5 november).

3/5e van de CDA Apeldoorn fractie

En wat ik volgende week doe? Dat kun je allemaal horen en zien in de korte vlog! En nu je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in minder dan 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 27.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.