Vlog #28 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #28

Ik heb weer een mooie week achter de rug. Deel je die weer met mij?

Samen met de fractie veel opgetrokken deze week, van maandag tot en met donderdag hebben we elkaar elke dag gezien. Zo wordt je ook wel een team natuurlijk : ).

We hebben dus veel met elkaar kunnen doen. Kijk dus deze dikke 3 minuten mee en je weet alles. Mijn verkoudheid is weer wat achter de rug, maar het griepgevoel kwam na een coronavaccinatie dit weekend best wat terug!

Maar kijk gewoon dit vlog. Zo blijf je ook deze week weer bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De fractievergadering met hoeveel (?!) amendementen en moties?!

Onze ledenvergadering op dinsdag. Met benoemingen in het bestuur en de mogelijkheid weer actief te worden. Ben jij een supporter van het CDA Apeldoorn?

Het bezoek aan de Goede Woning, kijk hiervoor maar op de CDA Apeldoorn website. De raadsvergadering over de begroting en twee inspirerende bezoeken aan Marc van Gerrevink (geen familie) en Campus Woudhuis. Waarover wij het hadden? Kijk mijn vlog en je weet het.

En wat ik volgende week doe? Dat kun je allemaal horen en zien in deze korte vlog! En nu je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in minder dan 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 28.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.