Vlog #29 – Gemeentepolitiek in 3 minuten –

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #29

De begroting is naar de provincie gestuurd. Goedgekeurd door de raad. Dus we zijn begonnen met “nieuwe” onderwerpen in de gemeentepolitiek.

Ik mistte een fractievergadering op maandag. Bijzonder. Dat vergt dus extra voorbereiding. Ik voerde het woord in de PMA én ik was onderweg voor het CDA Apeldoorn op vrijdag en zaterdag. Samen met Clariska.

Maar kijk gewoon dit vlog. Zo blijf je ook deze week weer bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Waarom was ik niet aanwezig op de fractievergadering op maandag? Je ziet het in mijn vlog.

De cleantechregio kwam bij elkaar. Wat ik daar hoorde? Je ziet het terug. En op donderdag sprak ik over het programma voor de Veluwe. Ik gaf wethouder Huizer enkele zaken mee namens het CDA Apeldoorn. Wil je weten welke? Neem 3 minuten om deze vlog te bekijken.

En zaterdag mocht ik naar de Apenheul! Namens het CDA Apeldoorn. In deze vlog zie je waarom.

En wat ik volgende week doe? Dat kun je allemaal horen en zien in deze korte vlog! En nu je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in minder dan 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 28.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.