Vlog #30 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #30

Het was weer zo’n week waarbij ik bijna elke avond politieke collega’s van allerlei fracties op allerlei bijeenkomsten tegenkwam. Zo zie je dat politiek Apeldoorn een bubbel is van al die fractieleden, raadsleden en andere betrokkenen.

Maar daar wáár we zijn ontmoeten we betrokken mensen. Van de sportraad bijvoorbeeld. Of de Apeldoornse jongerenraad. Allemaal Apeldoorners die vrijwillig werken aan een beter Apeldoorn waar je elkaar kunt ontmoeten terwijl je sport of aan goede ideeën werkt.

Maar kijk gewoon dit vlog. Zo blijf je ook deze week weer bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De fractievergadering waar we met elkaar vooruit keken naar een debat dat al eerder was gevoerd en nu wéér op de agenda moet komen. Kijk waar dat nu over ging.

Ik hielp de sportraad wat op weg met antwoorden die ik kreeg van de gemeente op mijn schriftelijke vragen die ik namens het CDA Apeldoorn stelde. Wil je die antwoorden horen? Kijk dan deze vlog.

In de jongerenraad hielp ik Julia met een verzoek om straatintimidatie te verbieden. Hoe dat zo snel kan? Kijk mijn vlog.

En wat ik volgende week doe? Dat kun je allemaal horen en zien in deze korte vlog! En nu je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in minder dan 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 30

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.