Vlog #33 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #33

Vlog 33: Uitgerust mocht ik aan de slag en dat heb ik geweten. Een volle week. Met veel grote onderwerpen in de voorbereiding voor de aller-aller-laatste raadsvergadering van 2022.

In de vlog maak ik niet eens tijd voor een fijn samenzijn met de fractie van het CDA Apeldoorn. We evalueerden, we aten samen met elkaar en bouwen verder aan het team van deze fractie die het eerste jaar als succesvol kan afsluiten.

Maar kijk vooral ook dit vlog. Zo blijf je ook deze week weer bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Nogmaals de hoogbouw van Apeldoorn. De ontwikkeling van Apeldooorn. Maar ook over vrijwilligerswerk. De politieke markt was verdeeld in maar liefst 4 verschillende vergaderingen. Waar dat allemaal over ging? Kijk mijn vlog en je weet het.

Wat er naast deze vergaderingen ook nog werd gedaan deze week? Ik vertel er alles over. Ik voerde met alle partijen wel een mooi debat afgelopen donderdag. Ik hoop dat de uitkomst ook echt leidt tot actie.

En wat ik volgende week nog doe? Dat kun je allemaal horen en zien in deze korte vlog!

En nu je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 33.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.