Vlog #34 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #34

Vlog 34: De laatste week! Op naar het feest van het licht. Kerstmis. Dat voor iedereen weer wat anders kan betekenen en door iedereen op een andere wijze kan worden gevierd.

Ik vier het vooral ‘samen’. Jij ook? Stuur me gerust een reactie.

Maar kijk vooral ook dit vlog. Zo blijf je ook deze week weer bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De voorbereiding voor de laatste raadsvergadering die een bijzonder ‘geheim’ einde kent. Moties, amendementen en actualiteitsvragen kwamen langs. Veel uitzoekwerk rondom WMO en Jeugdzorg door Alinda Fredriks en Clariska van Hoek.

Volgende week is het reces. Ik las op instagram dat dat niet hetzelfde is als vakantie. Ik ga toch proberen tot 2023 zo min mogelijk politiek te bedrijven en zo veel mogelijk het hoofd leeg en fris te maken voor de volgende vergaderingen in 2023.

En nu je er toch aan het einde van dit jaar bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 34.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.