Vlog #35 – Gemeentepolitiek in 3 minuten – Wat wens jij?

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #35

Vlog 35: Gelukkig nieuwjaar? 2023 is begonnen. In alle opzichten. Het is reces in de politieke arena. We vieren de laatste weken van het jaar met elkaar. Harmonieus en saamhorig. Een bijzondere tijd.

We wensen elkaar veel lieve woorden toe. Ben je je daar ook na vandaag nog bewust van? Hoe ga je daar in de komende weken en maanden mee om? Luister wat ik daarmee bedoel en kijk mee.

Zo blijf je ook deze week weer bij met wat ik je toewens, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De rust in de periode tussen kerst en oud-en-nieuw. Griep… inmiddels dag 8 of zo. Het is weer stukken beter. Oliebollen en appelflappen. Of appelbeignets, als je het wat chiquer wilt zeggen.

En vooral ook om even vast te houden wat we met elkaar hebben doorleefd in de afgelopen dagen. Wat we van elkaar vinden. Kun je dat volgende week nog terughalen? Luister en kijk naar mijn wensen voor jou. Mijn boodschap voor 2023. Goed ik had er echt meer dan 3 minuten voor nodig deze week.

Als je er toch aan het einde van dit jaar bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in bijna 4 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 35.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.