Vlog #36 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #36

Vlog 36: We gaan weer beginnen. Jij en wij. Tenminste als de griepgolf je het toelaat. Want als ik de krant moet geloven maken we ons zorgen over scholen, de zorgsector en iedereen die morgen weer aan het werk moet.

Maar wij hebben er als CDA Apeldoorn weer zin in en starten morgen met een eerste fractievergadering. Als voorbereiding op de eerste politieke markt van donderdag a.s. Maar kijk vooral wat ik nog meer te vertellen heb aan je.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De aftrap. Met veel nieuwjaarsbijeenkomsten. De VVD en D66 waren afgelopen week. Deze week o.a. WijApeldoorn en PvdA. En vanzelfsprekend mis ik er dan nog veel. Vrijdag is het de beurt aan het CDA Apeldoorn.

Kom je ook een borrel drinken? Proosten op het nieuwe jaar? Als je belangstelling hebt ben je welkom:

Vrijdag 13 januari 2023 om 19.30 uur. Locatie: Het stadscafe, nieuwstraat 295 in Apeldoorn. Het gemakkelijkst parkeer je in de Museumparkeergarage bij Coda. Maar kom liever met fiets of openbaar vervoer.

En het gaat gelijk wel weer ergens over deze week hoor. De PMA heeft grote onderwerpen als Woningbouw versnellen, het veelbesproken fietspad van Vaassen naar Apeldoorn en dierenwelzijn. Maar ook of hondenbelasting nu moet blijven of niet.

En als je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 36.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.