Vlog #37 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #37

Vlog 37: Een bomvolle week. In mijn eerste baan bij Monuta en vrijwel alle avonden van de week. Een flitsende start dus in de eerste week. Ik denk dat jullie ook wel weer intensieve dagen achter de rug hebben en de vakantie – als je die hebt gehad – allang weer vergeten zijn.

De eerste fractievergadering van 2023 en de laatste nieuwjaarsbijeenkomst (denk ik). En er zijn weer politieke markten geweest. Veel politieke collega’s de handen geschud en het mooiste gewenst voor dit jaar. En we zijn dus weer aan de slag voor Apeldoor, dus kijk vooral wat ik te vertellen heb aan je.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De eerste PMA’s van dit jaar. Met enkele onderwerpen die echt wel leven in de gemeente Apeldoorn. Hondenbelasting bijvoorbeeld. De helft van de gemeenten in Nederland heeft dat wel, de andere helft niet. Apeldoorn heft ca. 75 euro voor de eerste hond. Hoe denk jij hier over?

En het fietspad tussen Apeldoorn en Vaassen. Heb je mijn blog daarover al gelezen? Als je nog input hebt, laat maar komen.

Volgende week ontvangen we een wethouder. Kijken naar de PMA’s en er is weer een jongerenraad. Als je wilt weten waar dat allemaal over gaat. Kijk mijn vlog van deze week.

En als je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 36.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.