Vlog #38 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #38

Vlog 38: Ken je die mop van die wethouder die op de fractievergadering zou komen? Hij kwam niet ; ). Geveld door ziekte was wethouder Danny Huizer afgelopen maandag helaas afwezig. Een nieuwe afspraak is gemaakt.

We zijn in aanloop naar de raad. Donderdag worden besluiten genomen over het fietspad, over de hondenbelasting en over diverse plannen voor onze gemeente. Om die reden hebben we deze maandag vrijaf want alle stukken zijn al goed voorbereid. Kijk mijn vlog en je weet waar het wel over gaat.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Zelfreflectie. Hoe doe je dat. In ons team zijn we daar open en eerlijk over. Zo leer je van elkaar. Fijn om dat zo goed met elkaar te kunnen delen.

Ik geniet van elk bezoek aan de jongerenraad. Ik vind dat je beter met jongeren kunt praten dan over jongeren. Dus verhalen uit de eerste hand zijn belangrijk. Als je kijkt weet je waar het onderwerp De ShitShow over gaat.

Mobiliteit is een groot onderwerp. Ik heb wat mogen zeggen over deelmobiliteit. De rapportage over GO-scooters was op sommige punten niet mals. Maar met regels en beleid, of vergunningen moet ook deelvervoer in Apeldoorn mogelijk zijn. Andere thema’s zijn laadpalen in de openbare ruimte, parkeren en veiligheid. Geen racebaan op de ring. Die lijkt me duidelijk.

Ik dronk verder koffie en bezocht een concert. Wil je weten welke? Kijk dan voor drie minuten mee.

En als je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 36.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.