Vlog #41 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #41

Vlog 41: Deze week mocht bijna niets anders de aandacht krijgen dan de aardbeving in Turkije en Syrië. Daar waar de aantallen slachtoffers aan het begin van de week nog enkele duizenden waren zitten we op dit moment al op boven de 30.000 verloren levens. Onvoorstelbaar…

Het is mooi dat de gemeente Apeldoorn per inwoner een euro mocht doneren. Net als veel andere gemeenten. Giro 555 is open en er komt een nationale inzamelingsavond op woensdag 15 februari. Geef gul!

Het kon geen toeval zijn dat we maandag in ons fractieoverleg twee Apeldoorners met een Turkse achtergrond zouden spreken. Waarvan één er belangrijker dingen voor de slachtoffers ging regelen. Het gaf ons een klein beetje zicht op hoe er meegeleefd wordt met de mensen in het aardbevingsgebied. Kijk mee naar waar we het ook over hadden.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Een ontmoeting met de wijk de Sprenkelaar. Wat zou daar moeten gebeuren? Kijk mijn vlog.

Ik was in gesprek over de APV. Wil je weten waar die letters voor staan? Of wat een APV voor de inwoners van Apeldoorn betekent? Kijk mijn vlog.

Vanaf vrijdag mocht ik de voorbereidingen uitvoeren voor een bezoek van Wopke Hoekstra aan de gemeente Apeldoorn. Of eigenlijk aan Loenen. Een van de mooie dorpen om Apeldoorn heen. Kijk mijn vlog om te weten wat we daar gaan doen.

En als je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 41.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.