Vlog #42 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #42

Vlog 42: Je kunt niet overal bij zijn. Soms zijn er zoveel uitnodigingen, verzoeken of interessante mensen te spreken dat je een keuze moeten maken. Politiek gaat ook altijd over keuzes. Dus deze kan daar ook nog wel bij.

Ik was bijvoorbeeld niet bij de bijeenkomst waarin de gemeente Apeldoorn samen met Schipper-Bosch uitleg gaf over de plannen voor het Zwitsal terrein. Het ziet er in elk geval veelbelovend uit. Ik ben heel benieuwd hoe de reacties van omwonenden en ondernemers zijn.

Wat ik wel gedaan heb? Kijk de onderstaande vlog. Deze is bomvol. Ik had zelfs ruim meer dan de gewenste 3 minuten nodig. Eentje voor de volhouders dus. Maar kijk!

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De ontmoeting met Wopke Hoekstra en Peter Drenth in Loenen.

Maar ook de verdieping met de afdeling Preventie, Toezicht en Handhaving (PTH) van de gemeente. Wat we bespraken? Kijk mijn vlog.

En ik ontmoette twee bevlogen bestuurders van een koepelorganisatie in Apeldoorn. De sportraad. Wat goed om daar contact mee te hebben gelegd. En we hebben een plannetje voor de toekomst!

En als je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ruim meer dan 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 42.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.