Vlog #43 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #43

Vlog 43: Misschien wat later dan normaal, maar ook wij genoten vandaag van het mooie weer. We maakten een mooie inspannende wandeling van 15km.

Maar ook de politieke week was inspannend. Met gevulde ochtend en avonden. En een goed voorbereid debat op donderdag.

Maar er was meer!

Wat ik deze week gedaan heb? Kijk de onderstaande vlog.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Een wandeling met één van de toppers uit de provincie. Wil je weten wie? Kijk even mee. Dan weet je ook waar we het over hebben gehad.

Het verkiezingsdebat. Op de CDA Apeldoorn website heb je het wellicht al gelezen? Hoe deed Peter Drenth het voor het CDA Gelderland?

Maar ook de jongerenraad. Daar mocht ik vertellen over het succes rondom het opnemen van straatintimidatie in de APV. En ik kreeg te horen dat Julia, waarmee het allemaal begon een rol gaat spelen in de campagne over intimidatie!

En donderdag een mooi debat. Over Eerbeek én Loenen. Met een andere afloop dan ik dacht. Kijk hoe dat ging.

Tenslotte was ik vrijdag bezig met ‘Water & Vuur’. Ik ga ervan uit dat jij daar ook bij wilt zijn.

En als je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ruim meer dan 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 42.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.