Vlog #44 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #44

Vlog 44: Het was vakantie! Maandag had ik in de avond niets. Dinsdag ook niet, woensdag niet… afijn, het is duidelijk. Ik heb genoten, maar niet stil gezeten. Dank voor al jullie mooie vakantieberichten.

In de week heb ik dus de tijd kunnen besteden aan het verder voorbereiden van de CDA Apeldoorn bijeenkomst ‘Water & Vuur’ van dinsdag 7 maart a.s. Kom je ook? Aan de Dubbelbeek 24 in Apeldoorn, vanaf 19.00 uur. Met een mooi programma. Lees dat hier.

En ik werd geinterviewd. Twee keer maar liefst. Kijk dus onderstaande vlog. Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Vrije tijd.

Maar ook over het voorbereiden van de laatste weken van de campagne voor Gelderland. Op 15 maart zijn de verkiezingen. Altijd belangrijk, dus ga ook nu weer stemmen voor de provincie en het waterschap. En stem op een Apeldoornse kandidaat. Als tweede stad van Gelderland is het belangrijk om vertegenwoordigd te zijn.

En ik kreeg een mooi compliment van Bureau Max, ik mocht ‘in beeld’ verschijnen als inspirerende Apeldoorner. Eervol, maar in mijn blog Inspirerende Apeldoorner…ik? schreef ik dat ik ook anderen veel inspirerender vond.

En als je alle tijd hebt, kun je hier het gehele interview met Radio Apeldoorn naluisteren:

En als je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 44.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.