Vlog #45 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #45

Vlog 45: Wat een mooie week was dit. In de aanloop van de verkiezingen zie ik alleen nog maar meer activiteit van alle politieke partijen. Ik kan me niet voorstellen dat jullie dat gemist hebben. Maar ben wel benieuwd of dat nu ook in jullie facebook, insta, LinkedIn of andere socials aanwezig is?

Het was de week van Water & Vuur, van campagne voeren en mensen ontmoeten.

Het interview met Apeldoorn Direct kwam online. Mooie reacties kreeg ik daar op. Je kunt het hier lezen. Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De laatste week voor de verkiezingen van de provinciale staten.

Wat was het leuk om de themabijeenkomst te houden. Mensen te spreken over taken van provincie en waterschap. Discussies te voeren over wat er het meest belangrijk is in dilemma’s.

Maar ik voerde ook het woord in een PMA. Waarover? Kijk even naar mijn vlog, dan weet je het. En vrijdag en zaterdag waren zelfs volle dagen. Als je wilt weten waar ik was, hoor je dat natuurlijk in mijn vlog. En in de komende week van de waarheid hoop ik dat je gaat stemmen. Neem de moeite en breng je stem uit. Het is meer dan belangrijk. Dat mag op het CDA ; ).

En als je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 45.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.