Vlog #46 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #46

Vlog 46: Een memorabele week was het natuurlijk. De verkiezingen zijn achter de rug. En iedereen denkt nu na over de toekomst. De uitslag met een grote overwinning voor de BoerBurgerBeweging was niet zo verrassend, maar in alle provincies? Wat een krachtig signaal van de kiezer. Iedereen moet aan de slag.

Nu volgt natuurlijk in de provincies het onderhandelingsproces. We wachten even af hoe de verkenners het gaan doen. In Apeldoorn hadden we als CDA een klein lichtpuntje ontdekt. Dat lees je hier. Hoe het nu verder gaat is aan de onderhandelaars.

In Apeldoorn gingen we door met politieke week. Met de nieuwe stedendriehoek (voorheen Cleantech) en met een raadsvergadering. En vook volgende week staat er weer het nodige op het programma. Kijk en lees mee. Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Hoe hebben we de week beleefd na de verkiezingen?

Met hoeveel groeide het CDA Apeldoorn nu precies na de gemeenteraadsverkiezingen van 2022?

En in de komende week staat ook weer veel op het programma. Ik mag onder andere weer aanschuiven bij de jongerenraad. En een adviesraad. Wat dat is? Kijk even mijn vlog. Of neem contact op.

En als je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 46.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.