Vlog #47 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #47

Vlog 47: De politieke agenda in Apeldoorn leek angstvallig leeg, maar de komende weken en maanden zien we allemaal dat er nog voor de zomer veel besluiten moeten worden genomen. Drukte wordt verwacht.

Die drukte is deze week op gang aan het komen. 4 ‘sporen’ tegelijkertijd op de politieke markt van donderdag. Onderwerpen die gaan over forse investeringen en nieuwe regelingen of begrotingen.

Kijk dus in ongeveer 3 minuten naar de politieke week.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Een uitgebreide fractievergadering. Als je wilt mag jij die ook best eens bijwonen. Meld je gerust aan bij onze fractie!

De adviesraad van de leden van het CDA Apeldoorn. Waarover we het hadden met elkaar? Kijk rustig even mee.

De expertmeeting van donderdag. Die we ook op de website van het CDA Apeldoorn hebben uitgelegd komt voorbij. Waar die over ging? Kijk even mijn vlog.

En vrijdag hebben Clariska en ik samen gewerkt aan een nieuw plan. Als je wilt weten wat voor plan dat is? Kijk deze 3 minuten!

En als je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 47.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.