Vlog #53 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #53

Vlog 53: Het begin van een nieuw jaar in vloggen. Nog steeds in de vakantie, maar niet minder saai. Want ook in vakanties – of een reces zoals we dat in de gemeente vaak noemen – gaat de politiek door.

En dat merk ik ook in de gesprekken. Vandaag nog werd ik aangesproken op mijn actieve rol als fractievertegenwoordiger. Het is zo attent als mensen dat opmerken en je werk hebben gezien. Of je het eens bent over politiek is dan niet eens van belang. Betrokkenheid met en bij elkaar. Hoe mooi is dat?

Deze week mochten we met het team van de fractie aan de slag bij Sant’ Egidio. Weet je niet wat dat is kijk gerust even mee.

En ik heb natuurlijk nog meer te vertellen over de afgelopen en komende week.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Wat we als fractie ook in een vakantieperiode met elkaar deden. Voor dak- en thuislozen, maar ook tijdens de viering en herdenking.

En in de media kreeg ook het CDA Apeldoorn de nodige aandacht. De vragen die Clariska stelde over de hoogte van de PGB werden op verschillende plekken gepubliceerd door de pers.

Deze week starten we weer volop. Met een voorbereiding op een PMA én een raadsvergadering op donderdag. En nog een lesje moreel beraad. Belangrijk. Allemaal. Kijk maar even mee!

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 53.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.