Vlog #58 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #58

Vlog 58: De week was weer voldoende gevuld. Ik kwam niet eens aan het schrijven van een blog toe. Ook dat wil ik eigenlijk elke week even doen, maar je moet niet vergeten dat ik ook nog een fijne baan heb bij Monuta.

Ik heb veel, heel veel zitten lezen. Met name in de jaarstukken – het jaarverslag over 2022 – en voorjaarsnota. Hier wordt vooruitgekeken naar de begroting voor volgend jaar. En omdat ook vanuit het Rijk een voorjaarnota komt is het zinvol deze documenten door te nemen.

En ik heb geen historie, dus vaak blader ik terug naar vorige perioden van bestuur. Hoe is het toen gegaan. Waar stond het CDA Apeldoorn destijds voor. Want politiek moet betrouwbaar en consistent zijn. Maar kijk en luister mee. Dan weet je het ook.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De voorjaarsnota. Hoe gaat de gemeente de komende jaren in? Wat gaan we wel doen en wat niet. En vooral wat kost dat dan?

Maar ook over maar liefst 9 (!) PMA’s die afgelopen donderdag zijn gevoerd. Natuurlijk niet door mij alleen. De hele fractie was in touw. Waarmee? Dat lees je op de CDA Apeldoorn website. Want daar schrijven we elke week een stukje over de vergaderingen in de PMA of raad.

En de jongerenraad. Wat een mooie club is dat toch.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in een beetje meer dan 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 58.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.