Vlog #59 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #59

Vlog 59: Het is voor mij nog elke week leuk om deze vlog te maken. In drukke en minder drukken weken. En deze week was weer een mooie. Net als de komende week. Het is ook leuk dat ik gedurende de week regelmatig gesprekjes heb over deze blog. Mensen die het regelmatig bekijken. Sommigen zelf wekelijks. Blij dat ik mensen kan betrekken in politiek in de gemeente Apeldoorn

De afgelopen week was ik te gast bij de PvdA. Zij spraken met een panel van 9 en het publiek tijdens de “Tafel van 10” over integratie van volgende generaties na arbeidsmigranten. Een leerzaam onderwerp en zeer actueel. Ik kom er nog op terug. In een blog.

Maar nu eerste de vlog van deze week.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De voorjaarsnota. We zijn daar de komende weken nog wel even druk mee. Hoe gaat de gemeente de komende jaren in? Wat gaan we wel doen en wat niet. En vooral wat kost dat dan? We hebben met alle fracties vragen gesteld, praten er over en stellen deze hopenlijk begin juli vast in een lange raadsvergadering.

En over inloophuis de herberg. Ze hebben wat te vieren. Kijk mee om te weten wat. Maar ook over de vergaderingen die ik deze week mag doen als woordvoerder van de CDA Apeldoorn fractie. De onderwerpen vertel ik in de vlog én kun je hier vinden.

Maar zeker ook over vrijdag 23 juni. Grijp je kans en kom op onze themabijeenkomst! Vanaf 19.00 welkom aan de Dubbelbeek 24 in Apeldoorn.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 59.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.