Vlog #60 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #60

Vlog 60: Vandaag is mijn dochter jarig. Ze wordt alweer 20. Het voelt alsof dat snel gaat… In tegenstelling tot sommige politieke zaken, die voort blijven slepen. Dus altijd genoeg te vertellen in de vlog. Ook deze week. Want er gebeurt van alles in de gemeente Apeldoorn. Deze week stond er zelfs wat over achterkamertjespolitiek in de Stentor. Ik zie dat er best wel informele afstemming plaatsvindt, maar of dat nu ‘achterkamertjes’ moet heten?

Wij zijn in elk geval binnen het CDA Apeldoorn open in wat we doen en transparant over de manier waarop. Dat maakt je wellicht soms kwetsbaar, maar altijd menselijk. Daarom maak ik ook dit soort video’s.

Dus maar snel eerste de vlog van deze week.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Ons gesprek met de bestuurder van de Eyup Sultan moskee. Hoe kijkt hij naar de ontwikkeling van het gebied rondom hun gebouwen?

Ik voelde me heel nederig en toch Sinterklaas. Wil je weten waar? Kijk maar mee…

En over het afscheid van onze griffier in Apeldoorn. Helaas net wat te vroeg door de nare ziekte die hij had.

En de onderwerpen in de PMA sloten mooi aan op onze succesvolle bijeenkomst vrijdag. Wat vond ik dat leuk! Eindelijk sparren met Henri Bontenbal, tweede-kamerlid van het CDA. Ik verheug me op de volgende.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 60.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.