Vlog #62 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #62

Vlog 62: Werken naar een climax. Zo voelde het deze week. In de aanloop naar de behandeling in de raadsvergadering van de voorjaarsnota. Met nog op alle dagen een politieke invulling van de avond.

Wil je weten wat ik elke avond deed? Kijk dan mijn korte vlog. In aanloop naar het zomerreces. Natuurlijk benoem ik nog de val van het kabinet vrijdagavond. Maar daar schrijf ik nog een apart blog over.

Als je trouwens meer wilt lezen over de raadsvergadering kijk dan even op de CDA Apeldoorn website. Daar staat ook de motie die we door de raadvergadering unaniem zagen worden aangenomen.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Een gesprek met de SGP wethouder, een gesprek in de jongerenraad over inclusie en diversiteit. Wat denk jij eigenlijk over Pride055 of de regenbooggemeente?

Maar ook de vaststelling van de voorjaarsnota én het vieren van de zomer met alle politieke collega’s op Paleis Het Loo.

Wat ik daar allemaal van vind? Kijk mijn vlog en je weet het.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 62.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.