Vlog #65 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #65

Vlog 65: Natuurlijk ben ik nog aan het bekomen van deze mooie week. Dank voor alles. Alle berichten en motiverende gesprekken.

Verder heb ik regelmatig gesprekken over dat wat er allemaal gaande is. In Apeldoorn en daarbuiten Ik had deze week kort contact met een verslaggever van de Stentor over zijn artikel over het veiligheidscentrum. Maar ook mooie gesprekken met een oud-bekende en een CDA-collega.

In de komende week heb ik nog ruimte om met je in gesprek te gaan. Als je zin, tijd en een mooi onderwerp hebt? Neem dan gerust contact met me op. Ik reageer altijd.

Ik ga me ondertussen ook voorbereiden op mijn vakantie. Waar ik veel zal lezen over het CDA Nederland.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Het graven en spitten in documenten over een veiligheidscentrum in Apeldoorn. Hoe zat het ook alweer. We hadden contact. Vonden de details in een PMA van oktober 2022 in publieke documenten.

Een gesprek met een betrokken inwoner. Die al veel met de gemeente Apeldoorn in gesprek is geweest. Ik kan niets zomaar oplossen. Maar ik kan wel luisteren.

En ik ben veel, heel veel aan het lezen. Over kernwaarden, identiteit en visie. Van het CDA. En telkens ervaar ik dan hoe die denkrichtingen passen bij mij. Als een jas.

Dus wil je bijblijven, zelfs in de vakanties? Kijk mijn vlog en je weet het.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Ook in de vakanties als alleen het college van B&W vergadert. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 65.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.