Vlog #66 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #66

Vlog 66: Ik heb steeds meer het idee dat ik de enige ben die nog aan het werk is. Niet dat ik zielig ben hoor. Integendeel. Het is alleen bijzonder om te zien wat er dan gebeurt als je een mailtje stuurt… kijk mijn vlog om te horen waarom!

Natuurlijk gaat alles in Apeldoorn door. Zo hadden we met de fractie contact over, jawel, vakantieblogs, maar ook over isoleren en vleermuizen. Of de ontwikkelingen in Osseveld-Oost.

De bibliotheek van het CDA is inmiddels aangevuld met alle visies die geschreven zijn. Ik geef in mijn vlog een update over de procedure voor de landelijke lijst.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De ontwikkelingen in de landelijke politiek. Bij alle partijen, maar ook bij het CDA. Ook daar ontkomen we niet aan ‘reuring’. Met de partijvoorzitter, de Burgemeester van Nijmegen en een bekende dame. Wil je weten wie? Kijk even mee.

Ik las dat de overbekende aspergekwekerij in Apeldoorn haar grond had verkocht. Wat betekent dat voor de wijk?

En we hadden het dus over het uitvoeringsplan isoleren in de gemeente Apeldoorn. Maar helaas kreeg ik niemand te pakken. Wil je weten waarom? Kijk maar even mee.

Dus wil je bijblijven, zelfs in de vakanties? Kijk mijn vlog en je weet het.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Ook in de vakanties als alleen het college van B&W vergadert. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 66.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.