Vlog #67 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #67

Vlog #67: Een vlog op locatie. Ik kreeg al eerder de tip om wat anders te doen dan mijn saaie kantoor-achtergrond. Bij deze dus een hele andere achtergrond. Maar minstens zo mooi!

Een nieuwswaardige achtergrond was natuurlijk de stortplaats van de kwarts-stenen geweest, maar daar vertel ik wel wat over…

En ik geef je natuurlijk de nieuws-update over de voortgang van de sollicitatie bij de landelijke lijst van het CDA. De lijsttrekker is inmiddels gekozen. Zou er plek zijn voor mij? Een update.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De enorme ellende waarin bewoners terechtkwamen bij het storten van overbodige ballast-stenen van het spoor. Ineens kwam er een stroomversnelling in het dossier. Waarover dat gaat? Kijk maar even mee.

En de overlast in Apeldoorn-west bij het parkeren voor onze attracties liep afgelopen donderdag uit de hand. Wat doet de politiek hier nu nog aan?

En in Wenum-Wiesel zijn bewoners altijd betrokken bij de ontwikkelingen in hun gedeelte van Apeldoorn. Terecht. Ook nu kijken ze mee naar de bouw van een groot zonnepark door Statkraft. Ook ik hou de oplevering in de gaten. Waarom? Kijk maar naar dit vlog.

En natuurlijk geef ik je de laatste UPDATE over mijn pogingen op de landelijke lijst van het CDA te komen. Ik heb nieuws.

Dus wil je bijblijven, zelfs in de vakanties? Kijk mijn vlog en je weet het.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Ook in de vakanties als alleen het college van B&W vergadert. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 67.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.