Vlog #68 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Vlog
Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #68

Vlog #68: Opnieuw op locatie. Het bevalt nog wel, al zullen ook wij binnenkort weer aan het werk moeten en weer terug naar de structuur van thuis. Ook altijd weer fijn. Eigen huis, eigen bed, eigen douche.

Iedereen komt trouwens ook weer terug. De scholen beginnen weer. Passen jullie een beetje op in het verkeer? Met slingerende basisschoolleerlingen die voor het eerst alleen mogen of stoere nieuwe brugklassers die de veiligheid nog niet zo nauw nemen in een groep vrienden.

De politiek in Apeldoorn start ook weer op. Het college is denk ik weer compleet. En ten aanzien van het landelijke CDA? De volgende update over het gesprek. Spannend!

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De publicatie in de Stentor over landgoed het Esse in Lieren. De eigenaren willen uitbreiden, maar de omwonenden maken zich zorgen. De rechter moet uitspraken doen. Waarover? Kijk even mee.

En we stelden als CDA Apeldoorn fractie vragen aan het college. Over de gevolgen van een uitspraak van de Raad van State voor het isoleren van woningen in Apeldoorn. Lees de vragen op de site van het CDA Apeldoorn.

En natuurlijk geef ik je de laatste UPDATE over mijn pogingen op de landelijke lijst van het CDA te komen. Ik heb nieuws over het gesprek. Voor de details moet je even kijken!

Dus wil je bijblijven, zelfs in de vakanties? Kijk mijn vlog en je weet het.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Ook in de vakanties als alleen het college van B&W vergadert. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten mijn politieke week over Apeldoorn. Deel 68.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.