Vlog #69 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #69

Vlog #69: Weer thuis. Heerlijk om weer thuis te zijn. Slapen in je eigen bed. Koken op meer dan 2 pitten en weer wennen aan de ruimte. En de spullen weer opruimen, wassen en een plek geven voor de volgende vakantie.

Het was best een drukke week. Inpakken op de camping, maar ook politiek. Er gebeurde weer van alles. De agenda voor de eerste PMA werd gepubliceerd en verdeeld. Er was veel te doen over de eerste peiling van het landelijke CDA. Ik ga daar nog wat over schrijven in een blog. En de komende week staat bol van de activiteiten.

En ik kreeg de uitslag over mijn sollicitatie. Wat een dag was dat. Maar ik had er dus ook wat meer tijd voor nodig deze week. Vergeef me de extra minuut!

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Mijn huiskamergesprek op 13 september. CDA Tweede Kamerlid Bart van den Brink komt naar Apeldoorn. Om bij mij thuis met niet-CDA-ers te spreken. Hoe dat zit, je ziet het…

Het beleid voor verduurzaming in gemeentelijke monumenten werd gepubliceerd. Je las het in de Stentor wellicht. Het volledig beleid kun je hier lezen

Vervolgens werd het plan voor de binnenstad gedeeld met ondernemers en inwoners van het centrum. Over het algemeen goed ontvangen. Kijk waar het over gaat!

Natuurlijk geef ik je de UITSLAG over mijn pogingen op de landelijke lijst van het CDA te komen. Ik heb het antwoord voor je. Voor de details moet je even kijken!

Dus wil je bijblijven, ook over de agenda van volgende week? Kijk mijn vlog en je weet het.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ruim meer dan 3 minuten mijn politieke week over Apeldoorn. Deel 69.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.