Vlog #70 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #70

Vlog #70: Aan de slag. Net als velen van jullie heb ik de draad weer opgepakt. De vakantie al weer bijna vergeten als een mooie herinnering, die nog regelmatig terug komt.

Ik was vereerd deze week maar liefst 2 ministers te ontmoeten. Onze eigen Hugo de Jonge, maar ook Rob Jetten. Bij de opening van de nieuwe productielocatie van Remeha.

Dank jullie wel voor alle belangstelling en vragen rondom mijn sollicitatie. Ik stond niet op de lijst voor het CDA Nederland die gisteren werd gepubliceerd. De teleurstelling ligt achter me en het CDA Apeldoorn voor me. Ik ga met veel energie aan de slag voor de toekomst van onze mooie stad. Én met de aanloop naar het groter maken van het CDA als geheel met de komende verkiezingen. Maar eerst deze vlog.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Gesprekken over Apeldoorn Noord-Oost. Ik sprak met de gebiedsmanager. Er is aandacht nodig voor sommige plekken. Over bestaanszekerheid en gemeenschapszin gesproken.

De fractie start! Met een bezoek van een wethouder. Kijk om te weten wie. En we hebben weer een uitgebreide PMA op donderdag. Ik mag bij 2 onderwerpen het woord voeren. Kijk om te weten welke.

De jongerenraad is altijd een feest om te mogen bijwonen. En de Zero Waste Week begint op zondag. Ben je erbij?

Dus wil je bijblijven, ook over de agenda van volgende week? Kijk mijn vlog en je weet het.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten mijn politieke week over Apeldoorn. Deel 70.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.