Vlog #71 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #71

Vlog #71: Politiek Apeldoorn komt weer in beweging we zijn weer aan de slag. Het was fijn om deze week weer echt te kunnen debatteren in PMA’s, maar ook op stap te gaan met de jongerenraad.

Tijdens de fractievergadering was er bezoek, bijna alle dagen waren gevuld met activiteiten in de agenda. De werkzaamheden komen dus niet langzaam op gang, maar beginnen gewoon op volle snelheid.

En in mijn eerste PMA van dit nieuwe politieke jaar. Had ik gelijk mooie onderwerpen. Ik vertel er alles over.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Beter kennismaken met de wethouder op de fractievergadering. Altijd goed om dicht bij elkaar te blijven en elkaar te kunnen vinden. Met wie? Kijk even mee. Haar college-wethouder vertrok toevallig die avond…

We maakten een wandeling met de jongerenraad. Precies naar een plek die de dag erna in brand vloog. Waar we zijn geweest? Kijk even mee.

En de politieke markt bracht in de afwegingen best wat dilemma’s mee. Naast enthousiasme over een ander plan. Wil je weten welke plannen? Kijke even mee.

Lees ook de twee stukken op de CDA Apeldoorn website. Dan ben je nog inhoudelijker op de hoogte wat we in de gemeente uitvoeren. Dus wil je bijblijven, ook over de agenda van volgende week? Kijk mijn vlog en je weet het.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten mijn politieke week over Apeldoorn. Deel 71.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.