Vlog #72 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #72

Vlog #72: Het was alle avonden prijs deze afgelopen week. Dat gebeurt gelukkig niet vaak. Ik zag mijn CDA Apeldoorn collega’s bijna vaker dan mijn vrouw. Gelukkig voor de goede zaak en met mooie resultaten. Het was ook niet altijd inspanning, maar soms ook ontspanning.

Ik heb ook wel weer veel geleerd. Door na het doorlezen van alle stukken voor de politieke markt alle ‘technische’ vragen die ik had vooraf te kunnen stellen. Technisch betekent inhoudelijk vragen om toelichtingen, feiten of informatie. Zonder dat het een politieke lading krijgt. Veel contact dus met de ambtenaren van de gemeente Apeldoorn.

En we hebben in Apeldoorn een wethouder moeten laten gaan. In de Stentor schreven ze over het verloop in college en raad. Onze Martin Fransen gaf er zijn mening over.

En nu dus weer een nieuwe vlog. Ik wens je veel kijkplezier!

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Het afscheid van Wethouder Jeroen Joon in een bijzondere raadsvergadering.

We keken met de leden van het CDA Apeldoorn naar het nieuwe verkiezingsprogramma van het CDA. En gaven goedkeuring aan de kandidatenlijst. Lees het hele programma – en het 10-punten plan – hier.

Op woensdag ontving ik thuis het tweede kamerlid Bart van den Brink. Hij ging in gesprek met mensen uit mijn netwerk. Lees er alles over in het blog dat ik daar over schreef.

De politieke markt was top. Ik vond het debat over de brandweerkazerne en de ontwikkeling naar een veiligheidscentrum interessant. Kijk dit vlog om te weten waarom.

En de vrijdag was een CDA Apeldoorn vrijdag. Maar wel met ontspanning!

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten mijn politieke week over Apeldoorn. Deel 72.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.