Vlog #75 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #75

Vlog #75: Het ging opnieuw over overlast in Osseveld-Oost deze week. Jongeren op vooral fat-bikes zorgen voor klachten in de wijk. In het winkelcentrum of op speelveldjes. Ook met gebruik van vuurwerk. Handhaving en politie houdt het inmiddels in de gaten. De Stentor pikte het op. Juist op het moment dat we de laatste hand leggen voor het besluit over het integrale veiligheidsplan.

We mochten vergaderen en kijken in de Wenumse watermolen. Veel partijen en omwonenden hebben een mening over de voorgenomen verkoop van het rijksmonument. Op de CDA Apeldoorn website lees je ons standpunt.

En op de fractievergadering bereidden we ons voor op maar liefst 9 onderwerpen in de Politieke Markt van donderdag. Je blijft maar lezen. Genoeg om over te vloggen dus!

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De Wenumse Watermolen. Mijn toevallige ontmoeting ook daar. We vergaderden in het gebouw waar maar liefst 46 schietbanen worden gebruikt door De Veluwse Schutters.

Maar vooral over de voorbereidingen om goed beslagen ten ijs te komen in de debatten van die donderdag. Ik schreef er al over in mijn blog Zou jij het doen voor 6000 euro?

En op vrijdag pinkte ik een traantje weg bij een gesprek. Ik deelde het al op de socials. Het door fractiecollege Clariska van Hoek georganiseerde bezoek en gesprek. Waarover? Kijk dit vlog maar.

En mijn dikke duimen en dank-je-wel zijn voor de vertrekkende voorzitter van het CDA Gelderland! Dank je wel Jeroen de Jong.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 75.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.