Vlog #76 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #76

Vlog #76: Het was een rare week. Ik meldde het vorige week zondag al. Niet fit. Dat bleek overduidelijk toen ik maandag en de dagen erna het bed moest houden. Ik dacht een flinke griep, maar omdat ik ze toch nog had liggen zo’n test gedaan. Bleek ik gewoon Corona te hebben! Met verbazing hoorde ik van vele anderen om mij heen dat het ‘heerst’. Veel mensen hebben het toch weer.

Het zij zo. Het was te doen, maar ik lag er toch een aantal dagen flink af. Geplande bezoeken gingen niet door. Voorbereiden van stukken en begrotingsbijeenkomsten lukte niet. Maar gelukkig bestaat een fractie uit meer leden en werken wij als team geweldig samen. Dus behalve aandacht hebben anderen nog harder gewerkt.

En het was een week van een raadsvergadering. De echte besluiten worden dan door de gemeenteraad genomen. Altijd belangrijk.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Nou ja, niet zo veel dus. Al heb ik natuurlijk geen moeite om deze ‘positieve’ vlog te vullen en zijn ook 3 minuten zo om. Jammer was wel dat ik deze week niet kwam tot het schrijven van een blog. Mijn vorige blog Zou jij het doen voor 6000 euro? is meer dan 100x gelezen. Een pakkende titel doet veel ;).

Mijn vrouw was in plaats van mij bij de lezing van Dikkie Scipio over de verbouwing van Paleis het Loo. Hoe dat was? Kijk maar even mee. En bezoek dat paleis. Want ook nu is er met ‘de Kracht van de Troon’ een mooie tentoonstelling. Ik ga er heen. Met wie en wanneer? Kijk dit vlog!

Ik keek de raadsvergadering vanaf huis. Doen jullie dat ook wel eens? Zo ben je er toch een beetje bij. Al kun je ook altijd plaats nemen op de publieke tribune. Wil je weten wat we van het veiligheidsplan vonden? Of van de motie over de verkoop van de Wenumse Watermolen? Kijk dit vlog.

Volgende week is het herfstvakantie. Kan ik lekker bijlezen in de begroting en me voorbereiden op de PMA over het Warmtenet in Kerschoten. Het besluit over de aanleg komt steeds dichterbij.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 76.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.