Vlog #78 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #78

Vlog #78: CODE GEEL! Ik was dit weekend in Den Haag. En kon mijn vlog dus opnemen op één van de belangrijkste politieke locaties in Nederland. Voor de hofvijver in Den Haag. Een prachtige plek, waar ik me direct thuis voelde.

Het was nogal winderig en code geel was voorspeld, dus het ging met enige moeite. Zelfs het windkapje van mijn microfoon overleefde het niet, waardoor je soms wellicht wat moet liplezen om het te verstaan. Maar ik stuur je met liefde de gehele tekst door hoor ; ).

Het was deze week weer een volle week. Waarin meerdere politieke onderwerpen moesten worden voorbereid. Maar we hadden ook gasten over de bouw aan de Els in Beekbergen. Waarvoor eerst nog een plan en een bestemmingswijziging moet worden gemaakt, dus dat kost nog wel wat tijd. En natuurlijk vertel ik je ook vanuit de hofstad ook de rest van de politieke week in de gemeente Apeldoorn.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Weer opstarten na de herfstvakantie. Er was weer een fractievergadering, waarin we gasten ontvingen. De PMA’s van afgelopen keren evalueerden en de komende voorbereiden. We hebben het over uitnodigingen die we krijgen en bezoeken worden verdeeld.

De plannen voor de ontwikkeling van de Zwitsallocatie leveren veel onrust op. Ondernemers voelen zich niet gehoord en de organisator van Drakenboot verwacht problemen in de toekomst. Ook de verdeling van woningen over huur, koop en prijsklasse maar ook de parkeernorm zijn voer voor discussie.

Ik ben vooral bezig met het warmtenet. Cijfers, geld en toekomst. Daar gaat het om. Natuurlijk ben ik voor duurzaamheid. Maar maken we de juiste keuzes? Ik was één van de weinigen die kritische vragen stelde.

Achter de schermen…

Bij hoge uitzondering geef ik je letterlijk een kijkje achter de schermen. Want met code geel een vlog opnemen vraagt om assistentie. Gelukkig krijg ik die van mijn lieve vrouw… Al was het een behoorlijke strijd tegen de elementen.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 78.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.