Vlog #80 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #80

Vlog #80: VOL!… De week is vol. Overvol. Maar daardoor ook voorbij gevlogen. Kijk vooral mijn vlog om te weten wat er speelt en speelde. Natuurlijk was het de week van de ontknoping van de begroting van de Gemeente Apeldoorn. Ik kan me voorstellen dat de wethouder dat best ook weer spannend vind.

In de fractie zijn we natuurlijk ook bezig met de aankomende verkiezingen. Het CDA timmert landelijk hard aan de weg. Met Henri Bontenbal op kop en met veel bijeenkomsten in het land. Zo ben ik druk bezig met het bezoek van Boswijk en de College Tour van onze minister van Buitenlandse zaken. Heb jij je gratis kaart voor woensdag 15 november al gereserveerd? Klik hier!

Volgende week wordt ook weer zo leuk. Ik mag wat vertellen over het fractiewerk in de cursus “Politiek Actief”. Zo ben ik ook begonnen. Je kan bij de volgende weer gratis meedoen. Kijk op de site van de gemeenteraad hoe.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De meer dan 30 moties en amendementen die bij de begroting werden gedaan door alle fracties in de gemeenteraad. Wil je weten wat dat precies is? Kijk dit vlog.

Onze motie – van Clariska – werd toegezegd door de wethouder. “Ieder kind een kansrijke start”. Hoe kan je daar ook tegen zijn. En op de beantwoording van onze schriftelijke vragen zitten we met smart te wachten gezien het onderwerp op de agenda van de PMA van volgende week. Wat dat is? Kijk dit vlog!

En Derk Boswijk en ik zagen elkaar wat langer persoonlijk, bij het bezoek aan de Ecofactorij. Leuk om dit samen te doen in de aanloop naar de verkiezingen.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 80.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.