Vlog #82 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #82

Vlog #82: Het zit er op! De verkiezingen liggen achter ons. Met een overwinning en een uitslag die wellicht niet verwacht was, maar als je het achter af bekijkt misschien toch minder verrassend. Ik ben op zoek naar PVV stemmers, om te luisteren en te kijken wat we van die landelijke thema’s ook in Apeldoorn kunnen meenemen, als ze in de lijn van de idealen van het CDA Apeldoorn passen.

We gaan natuurlijk ook weer blijvend over de Apeldoornse politiek hebben. Die was niet saai. De gemoederen over Host City (een plan voor meer dan 500 woningen in Apeldoorn) liepen hoog op. Kijk hier maar eens terug hoe de vergadering zomaar werd stilgelegd door de burgemeester.

Er kwam een oplossing, het ongenoegen werd weer bijgelegd. De vergadering duurde veel langer dan verwacht. Helaas haalde de motie over de roeivereniging het net niet. Maar ik praat je graag bij.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Jouw stem! Heb je wat anders gestemd dan het CDA? Neem gerust contact met me op. Luister waarom.

Ik ben bezig met een mooi onderwerp voor de jongerenraad. Met wie en wat, daar praat ik je over bij.

De avonden zijn weer gevuld. Elke dag van de week met bijzondere bijeenkomst. Het is zo leerzaam om bij al die verenigingen, instellingen of maatschappelijke organisaties te zijn.

Donderdag heb ik ook weer een interessant onderwerp in de Politieke Markt. Kijk maar in deze vlog, of lees hier de details.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 82.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.