Vlog #84 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #84

Vlog #84: Ik ben verdwenen! Even offline… Ik was een weekje weg. Natuurlijk hoor je in deze vlog waar dat was. Het is fijn om even samen weg te zijn. En dat kan ook precies in deze week, die is omgevlogen.

En toch gaat de politiek altijd door. Net als je eerste baan, die altijd wel even aandacht vraagt. Dus de laptop was mee, en ik vlogde vandaag zomaar ergens in een huisje. Met een projectie als achtergrond. De techniek staat voor niks…

We gaan alweer op naar het laatste deel van het jaar. Nog één politieke markt en nog één raadsvergadering. Waar die over gaan? Kijk mijn vlog en dan weet je in elk geval de inhoud van komende donderdag. Maar ook wat er in de afgelopen week gebeurde tijdens mijn afwezigheid.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Ontmoeten! Want een keer per kwartaal gaat de gemeenteraad in gesprek. Met inwoners – vaak op locatie – over een belangrijk onderwerp. In één van de dorpen, of rondom een maatschappelijk dossier. Natuurlijk lees je er over op de CDA Apeldoorn website.

Daarnaast mag ik me voorbereiden op onderwerpen in de politieke markt die van belang zijn voor ons klimaat. Of de verduurzaming van nieuw gebouwde huizen in het BSK gebied bij het station. Wil je precies weten wat? Kijk dan even mee.

Tenslotte mag ik de komende week zomaar weer drie gesprekken voeren met inwoners van onze mooie gemeente. Over diverse onderwerpen. Volgende week zie je dat natuurlijk weer terug in een vlog of blog.

En tussen de bedrijven door gaf ik input op het strategisch plan van bestuur en fractie. Zie je wel? Ook zo’n weekje offline is lang niet leeg!

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 84.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.