Vlog #83 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #83

Vlog #83: Verkennen… Duurt altijd langer dan je vooraf verwacht. Gelukkig speelt dat natuurlijk in Den Haag, waar ik eind oktober nog was! Heb je mijn vlog bij het torentje aan de Hofvijver gezien?

Deze week was vrijwel elke avond weer gevuld. Ik kan dan ook meer zeggen over de afgelopen dagen dan de dagen die volgende week komen.

En aanstaande donderdag is er een ‘ontmoeting met de raad‘ Niet in één van mijn domeinen, dus ik hoef daar niet eens bij te zijn. Een ontmoeting is vaak ook op locatie. Dus Martin Fransen gaat naar Wenum Wiesel en Clariska hoort van alles over Mantelzorg.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

FATBIKES, ik schreef er al over in mijn blog. Maar kon het niet laten om daar vandaag ook nog wat over te vertellen. Omdat ik met veel partijen van gedachten wisselde was het een onderwerp dat deze week centraal stond.

Maar ik was ook helemaal klaar voor het debat over de voortgang van de energietransitie. Ik had er zelfs heel veel vragen over gesteld. En toch mocht ik er niets over zeggen. Hoe dat zit, hoor je natuurlijk in dit vlog.

En samen met D66 ga ik verder werken aan veilige fietspaden. Hoe kunnen we zorgen dat alle fietsers de ruimte krijgen en fatbikes niet de overhand nemen.

Tenslotte werkte ik de vrijdag samen met fractiecollega Clariska aan ons communicatieplan. Dat kan altijd beter. Als je tips hebt? Kom maar door.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 83.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.